Goedkope tuintafel kopen

Goedkope tuintafel kopen van hoge kwaliteit. Bij Vidawonen vind je een ruime keuze aan meubelen, waaronder goedkope tuintafels en picknicktafels.


Goedkope tuintafel kopen van hoge kwaliteit

In de zomer breng je meer tijd buiten door. Je verplaatst je leven langzaam maar zeker een beetje naar de tuin. Daarom zijn comfortabele tuinmeubelen onmisbaar in elke tuin. Je wilt een mooie maar vooral een goedkope tuintafel kopen van hoge kwaliteit. Dat kan bij Vidawonen. De tuin is de plek waar je ’s avonds heerlijk samen buiten kunt eten, of onder de stralende zon gezellig kunt zitten. Daarnaast komt het ook van pas tijdens een tuinfeestje!

Tuintafel online kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe tuintafel, bijvoorbeeld omdat je bestaande exemplaar versleten is of je toe bent aan een nieuwe uitstraling? Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment en je kan goedkoop een tuintafel online kopen. Bij Vidawonen vind je een ruime keuze aan meubelen, waaronder goedkope tuintafels en picknicktafels. We denken aan mensen met veel ruimte en een grote tuin, maar ook aan kleine stadstuintjes of balkon waar een tafel gewenst is. Al onze tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, om ook je buitenruimte een persoonlijke touch te kunnen geven.

Tuintafels in alle soorten en maten

Tuintafels zijn er daadwerkelijk in alle soorten en maten. Als je aan een tuintafel denkt dan is de eerste gedachte in je hoofd misschien een grote tafel waar je aan kunt ontbijten of dineren, niets is echter minder waar. In ons assortiment heb je namelijk ook kleine bijzettafels, bistro tafels, salontafels en bovendien ook nog in verschillende maten en materialen.

Verschillende materialen tuintafels

De keuze van het materiaal van je tuintafel is belangrijk voor zowel de look in jouw tuin als het onderhoud dat je moet verrichten. Omdat je werkelijk in elke materiaalsoort een tafel kan kiezen is het assortiment reuze. Ga je voor een tafel van een natuurlijk materiaal zoals hout, teak of graniet of kies je liever voor een kunststof model? Elke materiaalsoort heeft natuurlijk zijn eigen voor en nadelen.

Het onderhoud van jouw tuintafel

Het onderhoud van een tuintafel is zeer afhankelijk van het materiaal. Sommige materialen zijn makkelijker te onderhouden dan andere. Indien je geen zin hebt in veel onderhoud is het dus belangrijk dat je van te voren even goed kijkt wat je besteld en welk onderhoud hieraan gebonden is!
Doorgaans vergen de meeste materialen niet zoveel onderhoud. Voor een tuintafel van kunststof, metaal of steen is het vaak al voldoende om met een doek en een sopje schoon te maken.