Regisseursstoel kopen

Een Regisseursstoel kopen. Deze inklapbare tuinstoel geeft je het beste van twee werelden: comfortabel genieten van een maaltijd en daarna lekker achterover leunen.
Waarom een regisseursstoel kopen

Je vraagt je af, waarom zou ik een regisseursstoel kopen. Het voordeel van deze inklapbare tuinstoel is dat het je het beste van twee werelden geeft: comfortabel genieten van een maaltijd en daarna lekker achterover leunen. Veel van onze stoelen zijn inklapbaar waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op reis, tijdens een picknick, op de camping of wanneer je weinig ruimte hebt. Ze zijn ook perfect voor als je onverwachte gasten op bezoek krijgt. Bovendien kun je ze opbergen zonder dat ze al te veel ruimte in beslag nemen.

Een comfortabele stoel op de camping of het strand

Met een inklapbare regisseursstoel die een stijlvol ontwerp heeft, beschik je altijd over een comfortabele stoel op de camping, het strand, het sportveld, enz.
Onze regisseursstoelen zijn ook vervaardigd van massief acaciahout, een tropisch hardhout dat weerbestendig en uiterst duurzaam is. Dankzij de hoge kwaliteit stof waar de zitting en rugleuning van zijn vervaardigd, wordt het zitcomfort van de stoel verhoogd. De buitenstoel kan ingeklapt worden voor eenvoudige opslag en transport.

Een stoel gemaakt van stevig bamboe

De bamboe regisseursstoel is een goede keuze voor ontspanning in je tuin of op je terras.
Deze stoel is gemaakt van stevig bamboe, hij is weerbestendig, sterk en duurzaam. De canvas zitting en rugsteun bieden je zitcomfort. De regisseursstoel kan opgevouwen worden om ruimte te besparen wanneer je de stoel niet nodig hebt.
Opmerking: om de levensduur van je tuinmeubelen te verlengen, raden wij je aan om de meubelen regelmatig schoon te maken en ze niet zonder bescherming buiten op te bergen.

Reinigen: gebruik een milde zeepoplossing.

Opbergen: indien mogelijk op een koele, droge plaats binnenshuis opbergen. Als het product buiten wordt opgeborgen, bescherm het dan met een waterdichte hoes. Veeg en droog, na regen of sneeuwval, overtollig water of sneeuw van vlakke oppervlakken. Zorg voor voldoende luchtcirculatie om vochtschade te voorkomen.