Tuinbarset kopen?

Tuinbarset kopen? Tuinbarsets zijn te vergelijken met een tuinset. Een tuinbarset kan het middelpunt van je tuin, patio of terras worden. Een tuinbarset bestaat uit een tafel en vaak vier of meer stoelen.
Een nieuwe tuinbarset kopen voor je volgende feestje

Er is niets beter dan het moment waarop je aan de bar gaat zitten en eindelijk je favoriete drankje kan drinken! Vind de perfecte tuinbarset bij Vidawonen om die ervaring naar je eigen tuin te brengen. Vergeet niet om al je vrienden uit te nodigen!
Bekijk onze selectie tuinmeubelsets: eet- en bistroset en ook tuinbarset. Kies de combinatie die het beste bij jou past. We hebben tuinbarsets die bestaan uit een tafel en 2, 4, 6 en zelfs 8 barstoelen.

Hoge tuintafel met krukken

De barsets vormen een bijzondere keuze binnen de rest van tuinsets. Anders dan de verstelbare tuinsets en de bistro- en balkonsets hebben ze een heel uitgesproken karakter. U zorgt er daarmee eenvoudig voor dat u een bijzonder hoekje in de tuin kunt creëren, om samen te genieten van een goed glas wijn en een smaakvol blokje kaas.
De barsets vormen op die manier een goede aanvulling op bijvoorbeeld de dining sets voor in de tuin. Op die manier creëert u eenvoudig een plaats om te eten en een plaats om wat te drinken, zodat u optimaal geniet van alle ruimte in de tuin.

Een veelzijdige tuinbarset

De meeste tuinbarsets van Vidawonen bestaan uit een bartafel met comfortabele stoelen met een hoge rug of een zacht zitkussen. Deze zijn ruimtelijk en comfortabel genoeg om er buiten lekker aan te eten.
Ze zijn ontworpen voor tuinfeesten, bbq’s, etentjes en natuurlijk heel veel zomercocktails. Over het algemeen zijn deze tuinbarsets gemakkelijk te monteren. Dankzij de bijbehorende stoelen vind je zeker de ideale tuinbarset voor je balkon, terras of tuin.