Totaal: 0.00
Totaal: 0.00

Het merk vidaXL

Van het merk vidaXL hebben we een uiteenlopende assortiment van producten die moeilijk te vinden zijn of waarvoor je bij andere merken veel meer betaalt. De producten worden geselecteerd op basis van de behoefte van de klant en worden gekocht bij de bron. Zodoende heeft vidaXL invloed op het ontwerp en de verpakking van deze producten. Hierdoor kunnen ze worden geoptimaliseerd en kunnen wij onze klanten uiteindelijk een scherpe prijs aanbieden. Door de inkoopkracht kunnen klanten de best mogelijke deal geboden worden, dus een goed product voor een zeer scherpe prijs.

Van het merk vidaXL krijg je een verrassend gevoel

Van het merk vidaXL krijg je een verrassend gevoel. Een goed product tegen een zeer concurrerende prijs. Van dit merk, vidaXL, is er een zeer gevarieerd assortiment op het gebied van Wonen en Tuin, Doe-het-Zelf, Huishoudelijke artikelen, Buitenspeelgoed en Welness en Fitness. Als je op zoek bent naar de beste deal en een verrassend assortiment, dan kun je terecht bij ons voor vidaXL producten. Vidawonen zorgt ervoor dat zo veel mogelijk producten tegen een betere prijs beschikbaar komen voor zo veel mogelijk mensen.

Succes

Ons succes komt voort uit onze overtuiging dat het altijd beter en goedkoper kan: ‘Expect more’. Niemand wil tenslotte te veel betalen voor producten. Met deze mentaliteit komen wij onze belofte aan klanten na. Daarom breiden we ons assortiment voortdurend uit en bieden de beste vidaXL producten tegen de beste prijs.

Onder het motto ‘Kan niet, echt wel’ willen we de verwachtingen van klanten overtreffen. Want wat is leuker om de opwinding te voelen als je een geweldige deal hebt gesloten. Tenslotte, een goed product, voor een hele goede prijs!

Het merk vidaXL

vidaXL

Met het assortiment van de VidaXL producten ben jij in één keer klaar. Daarom bieden we alles voor jouw interieur aan! 

Met deze items leef je groots voor weinig en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Alle producten worden gratis verzonden. Natuurlijk is ook retourneren gratis.

Achteraf betalen kan ook, dit wordt mogelijk gemaakt door Klarna: Shop nu. Betaal later.


Marktonderzoek

vidaXL doet marktonderzoek en zoekt uit naar welke soort producten er veel vraag is. Zodra dat is vastgesteld wordt er onderhandelt met fabrieken die deze producten produceren.  Waarna we ze in bulk inkopen – rechtstreeks bij de bron. Door dit proces is er invloed op het ontwerp en de verpakking van de producten, waardoor het hele proces  geoptimaliseerd kan worden. Dit betekent dat jij, onze klant, uiteindelijk een zeer goede prijs betaalt voor onze producten.

Ook heeft vidaXL een eigen fabriek waar er verschillende soorten spaanplaten meubelen geproduceerd worden. Op het productieproces van deze producten is er nog méér invloed, waardoor de prijs die je als klant betaalt wederom zeer gunstig is.

Klanten worden steeds prijsbewuster, daarom faciliteert Vidawonen deze ontwikkeling door producten van vidaXL voor in en om het huis tegen concurrerende prijzen aan te bieden. We streven ernaar om al deze producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken.

Benieuwd naar ons assortiment?

Wij kunnen niet wachten om je meer van onze verrassende producten te laten zien!
Ga naar de webshop