Totaal: 0.00
Totaal: 0.00

Over Vidawonen

Over vidawonen.nl

Vidawonen.nl is een online retailer gevestigd in Hoofddorp, Nederland. We bieden een verrassend assortiment – een breed scala aan producten in categorieën zoals huis & tuin, meubelen en sportartikelen.

Ons verhaal

Elf jaar terug waren we gestart met het kleinschalig online verkopen van producten op verschillende platformen. Dit bleek een groot succes. Tijdens deze periode van enorme groei hebben we ook ons eigen merk gecreëerd en zijn we begonnen met het produceren van onze eigen producten. Het aantal producten groeide exponentieel. Ons succes zit in het inkopen van producten en het aanbieden van deze producten tegen concurrerende prijzen. We zoeken continu naar nieuwe kostenbesparende maatregelen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Ons bedrijf

We doen marktonderzoek en zoeken uit naar welk soort producten veel vraag is. Zodra dat is vastgesteld, onderhandelen we met fabrieken die deze producten produceren, waarna we ze in bulk inkopen – rechtstreeks bij de bron. Door dit proces hebben we invloed op het ontwerp en de verpakking van de producten, waardoor we het hele proces kunnen optimaliseren. En dit betekent dat jij, onze klant, uiteindelijk een zeer goede prijs betaalt voor onze producten.

Ons doel

Klanten worden steeds prijsbewuster en vidawonen.nl faciliteert deze ontwikkeling door producten voor in en om het huis tegen concurrerende prijzen aan te bieden. We streven ernaar om al deze producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken.

Goede prijs

We houden absoluut niet van te veel geld uitgeven en we weten zeker dat we niet de enige zijn. Door volledige controle te houden over het aanvoer- en productieproces kunnen we onze producten altijd tegen een goede prijs aanbieden.

Goede service

Onze klantenservice is uitstekend. Als je vragen hebt over een product, verzending of betaling, dan staan onze klantenservicemedewerkers altijd klaar om je te helpen. Bezorging en retour zijn altijd gratis. En mocht er iets misgaan (fouten maken is menselijk) dan beloven we dat we het probleem naar tevredenheid oplossen.

Shoppen bij vidawonen.nl moet je een goed gevoel geven en we beloven je dat shoppen in onze webshop je altijd de kick geeft om een goede deal te vinden.

Gegevens:
Naam ondernemer: Vidawonen
Handelend onder de naam: vidawonen.nl
Kruisweg 644 A
2132 CJ Hoofddorp
(COVID-maatregel: Geen bezoekadres)