Buggy kopen? – Voordelige prijzen!

Wanneer jouw kindje zelfstandig rechtop kan zitten, wordt het tijd voor een buggy. Buggy kopen? Voordelige prijzen!

Wanneer een buggy kopen?

Het wordt tijd voor een buggy wanneer jouw kindje zelfstandig rechtop kan zitten.
We hebben ze in allerlei soorten, kleuren en maten. Het is belangrijk om één te kopen die bij jou en je situatie past. Voor iedere papa en mama is er wel een geschikte te vinden! Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Tips bij het maken van een keuze.

Ga je het gebruiken in de stad, bosgebied of op het strand?
Kies bij veel gebruik op onstabiele grond voor grote wielen.
Wil je de het op de fiets meenemen?
Dan is het belangrijk dat het een lichtgewicht heeft.
Waar berg je het op en hoe groot is je woning?
Houd rekening met trappen, liften en natuurlijk je opbergkast.
Wil je dat het ook in de auto past?
Houd dan rekening met de grootte van de buggy als je hem inklapt.

De aanschaf

Een buggy is een superhandige wandelwagen om met jouw kindje op pad te gaan. Ze zijn licht van gewicht en je kunt ze gemakkelijk in- en uitklappen. Daarnaast zijn ze ideaal voor het dagelijkse gebruik, helemaal met extra accessoires zoals een regenhoes, voetzak of reistas. Hiermee maak je het geschikt voor elk seizoen en heb je zelf in het Nederlandse klimaat geen excuus om niet lekker naar buiten te gaan

Accessoires
Er diverse handige accessoires beschikbaar. Denk aan een slot, een regenhoes of een boodschappennetje. Zo kun je lekker veel boodschappen meenemen. Ook is er een handige buggydrager verkrijgbaar. Hiermee neem je het eenvoudig mee op de fiets. Zo kun jij er op uit met je kindje zonder dat je een auto nodig hebt.

Hoe lang gebruik je het?

Sommige buggy’s zijn meteen na de geboorte van je kind te gebruiken, maar de meeste zijn te gebruiken vanaf het moment dat je kindje 6 maanden is. Ook is er verschil in kwaliteit en draagkracht. De meeste kunnen tot maximaal 15 kg dragen. Voor je kindje jonger dan 6 maanden, neem ook een kijkje naar onze kinderwagens.

Passend bij jouw wensen
Waar jij het voor gaat gebruiken is erg bepalend bij jouw keuze. Ga je regelmatig wandelen in het bos of juist in de stad? Misschien zoek je wel één voor de vakantie. Dan is het vooral van belang dat hij lekker weinig weegt en eenvoudig in te klappen is tot een klein pakket. Voor dagelijks gebruik stel je natuurlijk andere eisen dan voor alleen een vakantie. Tijdens een lange wandeling is een slaapstand erg fijn.