Eettafel kopen? Goedkope eetkamertafels – Hoge kwaliteit

Eettafel kopen, goedkope eetkamertafels – Hoge kwaliteit. Diverse soorten eettafels. Kies hier je eetkamertafel. Ruime keuze!


Smaakvolle eettafel

In onze collectie vindt je eettafels van de hoogste kwaliteit in alle vormen en maten en tegen de beste prijzen.
De ideale eettafel kan makkelijk de ochtendspits bij het gezinsontbijt aan, biedt voldoende ruimte voor gezellig en uitgebreid tafelen met dierbaren en functioneert daarnaast vaak als handige werkplek. De moderne eettafel is niet alleen praktisch, maar ook nog een echte sfeermaker en mag gezien worden door zijn mooie vormgeving. Bij Vidawonen vindt je een uitgebreide collectie eetkamertafels voor je keuken of woonkamer, die zeker aan je wensen zal voldoen!

Eettafel aandachtspunten

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een eettafel? Allereerst is het belangrijk de beschikbare ruimte in huis op te meten. Denk niet alleen aan de omvang van de tafel, maar ook aan de stoelen. Let er in dat geval op hoeveel ruimte de tafel met alle stoelen in beslag neemt. Daarmee voorkom je eventuele teleurstellingen.
Is je eethoek wat kleiner? Kies dan voor een ronde eettafel, daar bespaar je namelijk veel ruimte mee. Bovendien is het ook een stuk gezelliger tafelen omdat iedereen elkaar kan aankijken. Natuurlijk hebben we ook stoere vierkante eettafels. De vierkante vorm is uniek en geeft je de mogelijkheid om een evenredige zitsamenstelling te creëren.

Ruime collectie eettafels

Heb je vaak eters over de vloer en ben je daarom juist op zoek naar een wat grotere eettafel? Ook die hebben we in onze collectie! We hebben zelfs tafels die plek bieden aan tien personen. Een tafel die mee kan groeien biedt dan uitkomst. Ook hebben we uitschuifbare eettafels. Handig als je onverwacht bezoek krijgt!
Tafels die uitschuifbaar zijn hebben we in allerlei vormen: ovaal, vierkant, rond en rechthoekig. Die keuze hangt van veel factoren af. In het algemeen geldt een ronde tafel als gezelliger dan de andere vormen. Je kunt er namelijk altijd een stoel bijschuiven en het aantal mensen rondom de tafel uitbreiden.

Eettafel kopen, goedkope eetkamertafels

Wil je een eettafel kopen, goedkope eetkamertafels vindt je bij Vidawonen. Het aanbod eettafels is bijzonder groot. Dat betekent aan de ene kant dat je even de tijd moet nemen om de geschikte tafel te vinden. Kies je voor een ronde tafel, dan is het belangrijk dat er voldoende ruimte omheen is, want dit model staat letterlijk in het middelpunt.
Daardoor is hij ook voor iedereen gemakkelijk bereikbaar. Is je kamer smal en rechthoekig, dan is een lange tafel een goede optie. Die kun je natuurlijk ook goed tegen de wand schuiven. Dat geldt eveneens voor het vierkante model. Let ook op het materiaal van de tafel.

Eettafel set samenstellen

In de meeste gevallen is de tafel een multifunctioneel meubelstuk. Op het moment dat hij niet voor het eten wordt gebruikt, is het vaak een ideale plek om een kop koffie of thee aan te drinken.
Bij de aanschaf van een nieuwe eettafel, is het goed om ook na te denken over de eetstoelen. Vidawonen heeft een groot assortiment aan eetkamerstoelen in verschillende modellen en materialen. Bij een koloniale eettafel staan bijvoorbeeld klassieke eetstoelen erg goed. Als je een hoge eettafel hebt, zijn barkrukken wellicht een optie. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan tafels en stoelen online, kies en combineer en maak zo de eetkamer set van jouw wensen.